Milá Ženo, Dívko, Rodino.

Lucie Bukova
May 02, 2024By Lucie Bukova

Milá Ženo,

Dovoluji si Vám zaslat tento dopis, protože je mi jasné, v jak obtížné situaci se momentálně nacházíte. Ráda bych Vám nabídla svoji osobní asistenci a podporu, jelikož se stejným problémem jsem se před časem potýkala i já. Vaše pocity jsou mi tudíž velmi blízké.

Ilustrace, Alena Kupčíková
Ilustrace, Alena Kupčíková

Možná si ještě nejste jistá

Zda je pro Vás pobytová (zotavovací) léčba alkoholu tou správnou cestou. Chápu, že přiznat si potřebu pomoci je velmi náročná a může u Vás vyvolávat spoustu různých emocí. Chci Vás však ujistit, že se nemusíte cítit osamoceně. Žen, kterých měly nebo mají problém s alkoholem, je bohužel mnoho. Ale mnoho je i těch, které se snaží se závislostí bojovat a nemoc nakonec přemůže.

Naše léčebna, tedy spíše zotavovna, je místem, kde můžete najít klid a bezpečí, a kde budete mít možnost pracovat na sobě bez jakéhokoli soudu či odsouzení. Myslete na sebe a najděte na sebe i čas k životní změně. Náš tým odborníků je tu proto, aby Vám poskytl odbornou péči, porozumění a podporu. Jsme přesvědčeni, že s naší pomocí můžete překonat tuto výzvu a najít znovu rovnováhu a radost ve svém životě. Velmi nápomocné může být i domácí prostředí naší horské chaty, čistý vzduch a malý kolektiv našich klientek.

Prosím, vězte, že rozhodnutí vstoupit do léčby je krokem k Vaší lepší budoucnosti. Nemusíte se rozhodovat hned. Můžeme se setkat on-line i jen telefonicky a promluvit si o všech Vašich obavách a otázkách, které máte. Jsme tu pro Vás a chceme Vám nabídnout bezpečný prostor pro Vaše rozhodnutí.

Věřím ve Vaši sílu a odvahu.

Pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc nebo budete chtít více informací, neváhejte mě kontaktovat. Ráda si s Vámi osobně promluvím a poskytnu Vám veškeré informace, které by Vám mohly pomoci při rozhodování. Jsem pro Vás non-stop na telefonu 775582289.

S úctou a pokorou,

Lucie Buková

Peer konzultatka, zakladatelka společnosti Střízlivé ženy.